Eylül 10 2010 22:36:08
Ana Menü
· Ana Sayfa
· Biyo-Ansiklopedi
· Dosyalar
· S.S.S.
· Bilgi Paylaşım Forumları
· Web Linkleri
· Haber Kategorileri
· İletişim
· Resim Galerisi
· Arama
· ÖSS Puan Hesaplama
· Üyeler
· Site İçeriği
· Ramerta Blog
Çevrimiçi Kullanıcılar
· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 1

· Çevrimiçi Üyeler: 0

· Toplam Üye Sayısı: 374
· En Yeni Üye: dont
En Son İncelemeler
· Amnion
· Koloni Variasyonları
· Mikroorganizmaların Klasifikasyo...
· Tetrakokkus (Tetrad)
· Mesajcı RNA (mRNA)
· Transfer RNA (tRNA)
· Glikokaliks
· Hematokrit
· Kodon (Triplet)
· İntronlar
· Aseksüel Sporlar
· Streptokokkus
· Ligaz Enzimi (DNA Ligaz)
· Adenin Bazı
· Operatör Sekans
· Şaperon Proteini
· Serçe (Passer domesticus)
· Kökler
· Çekirdek
· Nükleus (Çekirdek)
Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
· Büyük bir yangın[baş...
· Bilimin Mavi Rüyası
· Sadece sinek yakalam...
· Yedi ceddin ödeyemez...
· Hz.Muhammed(S.A.V)
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
· Stanley Miller de... [45]
· Selam, [41]
· Bilimsellik istiy... [36]
· Doğanın Vahşeti [31]
· Hadis-i Şerif [30]
Anket
Üniversiteler birliği projesi sizce...

Gerekli ve güzel
Gerekli ve güzel
75% [3 Oylar]

Gerekli mi bilmem ama güzel
Gerekli mi bilmem ama güzel
25% [1 Oy]

Bence gereksiz
Bence gereksiz
0% [0 Oylar]

Uğraşmaya değmeyecek kadar kötü bir fikir...
Uğraşmaya değmeyecek kadar kötü bir fikir...
0% [0 Oylar]

Oylar: 4
Başlama Tarihi: 10/09/2008 14:36
Bitiş Tarihi: 11/09/2008 17:20
Bilgi Bankası - Mikrobiyoloji, Sitoloji, Genetik, Zooloji, Botanik

Mikrobiyoloji - Sitoloji - Genetik - Zooloji - Botanik Bilgi Bankası

>A - B - C- Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - W - X - Y - Z<

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
Selam,
betul_0190
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10-09-2008 23:27
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 06.09.08

Merhaba tanışma bölümünü ben başlatayım.
Herkes okuduğu üniversite ve bölüm hakkında bilgi verebilir Smileişi hmen üniversiteye döktüm Grin ve hangi liselerden nasıl çalışmalarla kazandıklarını anlatabilir Smile Grin
"De ki: Bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Doğrusu ancak aklı selim sahipleri öğüt alır" (Zümer suresi ayet 9).

--
Edirne Nakliyat
10-09-2010 22:36
Reklam Botu

IP: Yok  
feveran
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11-09-2008 00:36
Yönetici

Katılım Tarihi: 12.08.07

Yıldız teknik üni. biyomüh. bölümündeyim.
fenlisesinin birinden mezun oldum çok çalışmadım ortam sağolsun, ders çalışmak haricinde hertürlü sanatsal faaliyet içine girdim öss senesi.sanat manat hala ilgimi çekiyor tabi. ama elden ne gelir şimdilik. davutpaşanın yollarında otobüs bekleyerek derslere gidiyoruz şimdilik. mezun olunca y.lisans yaparsm ve başka bi yeri kazanamassam bu böle devam edecek vessalam.

http://2kilobyte.org
admin
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11-09-2008 13:16
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 26.08.08

Feveran benim alt sınıfımdı Kırklareli Fen Lisesinde. İyi çocuktur severim keratayı Smile Bende öss ile uğraşmadım, çok çalışma hayallerim vardı ama çalışamadım.

Fatih Üniversitesi Genetik bölümünü burslu kazandım.. Şimdi de sürünüyoruz Grin Bu arada adım Ömer Faruk
Bilimin temeli bilgidir. Bizim sitemizin temeli de bilgidir, ama özgün bilgidir...

http://www.biyobilim.net
iremaa
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11-09-2008 13:46
Kullanıcı Avatarı

Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 14.02.08

merhaba adım irem balıkesir üniversitesi biyoloji bölümünde okuyorum 4.sınıfım okulun bıtmesını dört gözle beklıyorum aslına bakarsanız yaz başına kadar çok büyük hayallerım var dı meslek hakkında ılerlemek hakkında şu an yeniden öss ye girmeyi düşünüyorum bılmıyorum çok mu iç karartıcı oldum Smile

betul_0190
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11-09-2008 15:58
Kullanıcı Avatarı

Üye

Çok çalışmadan nasıl oluyor bu ya...Grin fen lisesini de çok çalışmadan kazandım diyin bari GrinGrin
"De ki: Bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Doğrusu ancak aklı selim sahipleri öğüt alır" (Zümer suresi ayet 9).

--
admin
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11-09-2008 17:04
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Çok çalışmadan nasıl oluyor bu ya... fen lisesini de çok çalışmadan kazandım diyin bari

Valla öyle oldu Grin Hep kaçardım dershaneden,

....var dı meslek hakkında ılerlemek hakkında şu an yeniden öss ye girmeyi düşünüyorum bılmıyorum çok mu iç karartıcı oldum

Öğretmenlik düşünmüyorsun demi??
Bilimin temeli bilgidir. Bizim sitemizin temeli de bilgidir, ama özgün bilgidir...

iremaa
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11-09-2008 19:04
Kullanıcı Avatarı

Yeni Gelen

yok öğretmenlik düşünmüyorum en başından beri düşünmedim zaten

betul_0190
#8 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11-09-2008 19:07
Kullanıcı Avatarı

Üye

öğretmenlik sıkıcı bence ya Cool

--
iremaa
#9 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11-09-2008 20:47
Kullanıcı Avatarı

Yeni Gelen

sıkıcı mı bilmem ama sabır isteyen bi şey bence bendede o yok ..Smile

antidepresan
#10 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11-09-2008 21:51
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 05.01.08

ben adım yunus emre, bursalıyım. İşletme açıköüğr. okuyorm. Aslında ea seçip uluslararası ilişkiler okumak istemştim. Fen okuyunca hedef koyamadım. Falan filan... Şimdi eczanemiz var orda çalışıyorum. Yaklaşık iki buçuk yıl oldu. Biyolojiye her zaman ilgim wardı ama hep amatör düzeyde kaldı yine de takip etmeye çalışıyorm... Katkılarından dolayı bütün öğrenci arkadaşlara saygı ve sevgilerimle iyi çalışmalar...
Düzenleyen antidepresan Düzenleme Tarihi: 11-09-2008 21:52

betul_0190
#11 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11-09-2008 22:25
Kullanıcı Avatarı

Üye

Tekrar öss'ye girip biyoloji okumayı düşünmediniz mi?
Biyoloji tutkudur ya Grin

--
admin
#12 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 12-09-2008 01:14
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

antidepresan tarafından yazılan metin:
ben adım yunus emre, bursalıyım. İşletme açıköüğr. okuyorm. Aslında ea seçip uluslararası ilişkiler okumak istemştim. Fen okuyunca hedef koyamadım. Falan filan... Şimdi eczanemiz var orda çalışıyorum. Yaklaşık iki buçuk yıl oldu. Biyolojiye her zaman ilgim wardı ama hep amatör düzeyde kaldı yine de takip etmeye çalışıyorm... Katkılarından dolayı bütün öğrenci arkadaşlara saygı ve sevgilerimle iyi çalışmalar...

Yunus Emre acılı bir hayat öykün var Grin Ne dersin?

antidepresan
#13 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 17-09-2008 09:27
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 05.01.08

Önce betule cevap veriyorm. Düşünmedim diil ama bölüm okuduğumda ilerisi için bana ii bi getirisi olmayabilirdi. Şimdi en azından hem bi iş hem de okulum var. Biyolojiyi başka şekillerde de takip edebilmek pekala mümkün olabiliyor.. Belki doğru belki yanlış ama artık bazı şeyler için geç tabi...Grin

Hayatıma gelince Grin aslında pek acılı denemez. Çünkü ii okullarda okudum dershaneye gittm ii arkadaşlarım oldu v.s. ama şu var. Hayatta bazen çok ilerisi için plan yapmamamak lazım çünkü bizim planladığımız gibi gelişmiyo olaylar ve bi şekilde kararlarımızın bedelini ödüyoruz...Önemli olan doğru kararı verebilmek sanırım...
Tabi bu konuda Steve Jops'un hayat hikayesini de izlemenizi öneririm youtube da var sanırm...

Yusuf
#14 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 17-09-2008 16:52
Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 27.06.07

Şimdi yazacağım şeye beni okuldan tanıyan birileri varsa hiç gücenmesin.Çünkü gerçek.İlerisiymiş,kimin için ilerisi?Soru gayet açık.Veya kime ne anlatabilirsin.
Ayrıca hiçbir şehirler arası veya şehir içindeki yolculuğa amcamla(yola arkadaşlık etsin diye) çıkmadım.Hatta bu uzun yorucu yolculuklarda yanıma oturan yolculardan şuna benzer birşey işittim,aslında tavsiye verdiler:Hakkınla olmuyorsa,haksızlıkla olsa ne değeri var.Hemi öbür dünya var.Hesabı kitabı var bu işin.Veya en iyisinin unutmak olduğunu öğrendim.
Neyse bu yazdıklarıma fazla takılmayın,çoktan unuttum.Ama şu gerçek,hakkına razı ol.Çünkü haksızlıkla gelen haksızlıkla çıkar.
Ayrıca bEtül arkadaşa diyeceğim,her zaman çalış.Çünkü eğer bu tür bir yol izleyeceksen sabırlı ol.Çünkü size çok lazım olacak.Öyle insanlar dünyaya gelmiş ki bir ömrü davalarına ve amaçlarına harcamışlar.Onlar iyi biliyorlar ki yine sonunda bütün hırsların sonunda ölüm var.Ama hayat ya iyi işlere ve doğru amaçlara harcansın.Çünkü insan oyun çağından çıkmadıkça bunları anlayamaz.Hz.Yakub' hatırla..

betul_0190
#15 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 17-09-2008 20:13
Kullanıcı Avatarı

Üye

öğtleriniz için çok teşekkür ederim Wink
Çok haklısnz...

--
betul_0190
#16 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 17-09-2008 20:16
Kullanıcı Avatarı

Üye

antidepresan tarafından yazılan metin:
Önce betule cevap veriyorm. Düşünmedim diil ama bölüm okuduğumda ilerisi için bana ii bi getirisi olmayabilirdi. Şimdi en azından hem bi iş hem de okulum var. Biyolojiyi başka şekillerde de takip edebilmek pekala mümkün olabiliyor.. Belki doğru belki yanlış ama artık bazı şeyler için geç tabi...Grin

aaa hiçbişey için gec deildir ...İstedikten sonra insanın yapamyacağı şey yoktur....Grin
Düzenleyen betul_0190 Düzenleme Tarihi: 17-09-2008 22:06

--
Yusuf
#17 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 18-09-2008 17:48
Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 27.06.07

Askerlik yaparken(piyade komandoydum) birşey öğrendim;sabır.Ama nasıl sabır!Zor ama zevk alarak yaptınız mı ondan daha güzel birşey bilemiyorum.Ama şunu aklımızdan hiç çıkarmazdık:Sabredersen,sabredersen bitecek.İlk önce yavan bir söz gibi gelirdi ama aklıma gelen her arkadaşa söyleyince gerçekten sonu da hatta kağıt da geliyor.Otobüsden ayrılırken bunu arkadaşlarımın özünden okumak zor değildi.O kadar uğraşın çalışmanın ve yorulmanın sonu yapılan veya yerine getirilen bir borç.Bunların hepsi yanlız olmadı bir sürü büyüğünden küçüğüne arkadaş da vardı.Ama sabredersen!

HeRo
#18 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 18-09-2008 20:58
Kullanıcı Avatarı

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 05.09.08

Ben de biyoloji bölümündeyim Smile Anadolu lisesinden mezun oldum bu sene, okulun 2/3'ü hasta ve raporlu geçti, hiç yatmadığım kadar çok yatışlı bir seneydi Smile Çok dua edenim oldu, dualarla kazandım ben. Çalışmış olsaydım heralde Trakya ünv biyoloji yerine İTü genetikte olurdum Pfft
Çalışmadan da kazanılıyor ama daha iyisi için çalışmak şart.
"Ders alınan başarısızlık başarı demektir!"

admin
#19 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 19-09-2008 01:48
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Hayırlısı olur insallah... İnsan isterse hersey olur.. Bizim üni. de bir abi var, temizlikçi idi. Adam öğrencileri göre göre gaza geldi. Çalıştı ve bizim üni. yi burslu tarih bölümünü kazandı. Mezun oldu ve şu an öğretim görevlisi..

betul_0190
#20 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 19-09-2008 20:24
Kullanıcı Avatarı

Üye

vaay harbiden mi? of süper bi örnek...tebrik ediyorum o şahsı valla Wink

--
Atlanilacak Forum:
Üye Girişi
Kullanıcı Adı

Parola

Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Kısa Mesajlar
Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.

10/09/2010 09:59
Yusuf,eskidin artık kardaşım.Başka Ahmetler,Veliler,H
atçalar,Fatoşlar yok mu?Biz onları beklerdik asıl!

10/09/2010 09:50
Artık yabancı büyük üniversiteler bilimde mikro boyuttan,makro boyuta dönüyormuş.Doğru mu Yusuf?Hatta bunun için dünya genelinde projeler yürütüyorlarmış.Do
ğru yani.

07/09/2010 12:25
site çok güzel de ''YUSUF'' adlı kullanıcıdan başka keşke ilgilenen olsa ben açıkçası böyle bir siteye üye olduğumu bile unutmuştum

01/09/2010 20:26
yazmasnı bilmiyorum ki admin öğretmedi Smile

01/09/2010 11:01
Irmak da forumlara yazı yazsa olmaz mı?

11/08/2010 12:24
adminin bu site için çalıştığını düşünmüyorum zaten..referanduma
az kaldı daha önemli onun için Smilesiyaset daha önemli nedense Pfft

10/08/2010 14:55
ben siteye uğruyorum admin bey Pfft

26/03/2010 12:52
bir senedir aynı haberler...bir site yapıyorsunuz adam gibi ilgilenin bari

16/01/2010 19:43
yusuf uctun yıne dostum ne dıyosun yaaaa

12/01/2010 22:30
ya neden kımse ılgılenmıyo sorularımla.Anlıyo
rum finallerınız basladı ama Yusuf barı sen cevapla.

Site İstatistik

Sayfa oluşturulma süresi: 1.93 saniye 210,086 Tekil Ziyaretçi